Vushtrriasit të varfër nuk ia varrosin nënën, detyrohet të shes viçin që të paguaj anëtarësinë - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Monday, February 4, 2019

Vushtrriasit të varfër nuk ia varrosin nënën, detyrohet të shes viçin që të paguaj anëtarësinë

Vushtrriasit të varfër nuk ia varrosin nënën, detyrohet të shes viçin që të paguaj anëtarësinë

Vushtrriasit të varfër nuk ia varrosin nënën, detyrohet të shes viçin që të paguaj anëtarësinë
Sabri Beqirit nga Vushtrria i cili jeton në varfëri të skajshme, gjendje për të cilën ai edhe merr një ndihmë sociale.
Vdekjen atij ja rëndoi edhe vdekja e nënës dy ditë më parë, por diçka e pazakontë dhe e vështirë i ndodhi atij.
Por përveç dhimbjes ai u trondit kur Bashkësia Islame në Vushtrri e detyroi që t’i paguaj 470 euro, përndryshe sipas Sabriut nëna do t’i mbetej pa varrosur pa ceremoni fetare.
Për këtë rrëfen edhe Sabri në një kronikë të Radio Televizionit të Kosovës, ku tregon për atë se si i është detyruar ta shes viçin e tij që të paguaj anëtarësinë për varrimin e së ëmës.
Për më shumë shihni vet kronikën e RTK-së:

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages