Nëse nuk mundesh ta ndihmosh, Së paku “Shpërndaje” Edina e vogël ka nevoj për ndihmën tonë! - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Friday, February 8, 2019

Nëse nuk mundesh ta ndihmosh, Së paku “Shpërndaje” Edina e vogël ka nevoj për ndihmën tonë!

Përveç problemeve të përditshme, varfërisë së skajshme familja e Xhelal Bytyqit nga Reshtani i Suharekës përballen edhe me sëmundjen e vajzës së tyre pavarësisht kushteve të vështira ekonomike.
Vajza 7 muajshe, Edina vuan nga një sëmundje e veshkave. Brenda atyre mundësive dhe mjeteve që kishte arritur të siguronte Xhelali, me rekomandim të mjekëve në Kosovë, e kishte dërguar vajzën për tretman në Shqipëri.
Gjatë kontrollës që i ishte nënshtruar Edina nga neuropediatri në Tiranë, Artan Haruni ishte rekomanduar ekzaminimi dhe operimi sa më i shpejtë që është i mundur.
Sipas rekomandimeve të mjekut Edina 7 muajshe duhet të operohet jashtë vendit (Turqi) brenda javës së ardhshme dhe operimi kap vlerën prej 4000 EURO.

Pasi që familja e Edinës janë në kushte të vështira ekonomike (rast social) dhe në pamundësi vazhdimin dhe mbulimin e shpenzimeve për shërimin e vajzës së tyre, po kërkojnë ndihmë nga të gjithë qytetarët e vullnetit të mirë.
Për të gjithë ata që kanë sado pak mundësi të kotribojnë në shërimin e kësaj e Edinës së vogël, kotributin e tyre mund ta bëjnë përmes xhirollogarisë bankare si vijon: Tel. 044 487 364, Banka Ekonomike, Përfituesi: ZIZA Bytyqi, Nr. llogarisë: 1404 0000 4114 6168

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages