Në këtë foto “fshihen” edhe tre vajza, vetëm më symprehtit mund t’i dallojnë - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Sunday, February 3, 2019

Në këtë foto “fshihen” edhe tre vajza, vetëm më symprehtit mund t’i dallojnë

Një fotografi e publikuar në vitin 1892 duket një burrë, i ngjashëm me Presidentin Abraham Lincoln, i cili kishte humbur tre vajzat e tij.
Burri është me origjinë polake dhe vajzat i humbi gjatë një udhëtimi në pyll. Ato u frikësuan kur panë disa arinj dhe u ndanë.
Duke dashur të tregojë lidhjen e babait me tre vajzat e humbura, autori i pikturës i ka vizatuar vajzat brenda figurës së babait.
Në shikim të parë, të pakët janë ata që mund t’i dallojnë vajzat e fshehura.
Vajza e madhe
Kaluan dy ditë dhe ato nuk u kthyen në shtëpi, kështu që ai vendosi të shkojë në pyll për t’i gjetur. Fillimisht ai u përpoq për Karolinën, vajzën e madhe që ndiqte gjithmonë hapat e babait të saj, i pëlqente të ngjiste pemë dhe kështu në fotografi duket pas qafës së tij.
Vajza e vogël
Vajza më e përkëdhelur fshihej gjithmonë në hapësira të vogla kur luante me babain e saj, kështu që në imazh shfaqet poshtë mjekrës së babait. Ajo u gjet në një strehë lepuri.
Vajza e dytë
Agnieszka ishte shumë e lirë, kështu që kërkimi i saj ishte më i vështiri. Ajo u gjet në një kasolle të xhaxhait të saj në pyll. Në fotografi është poshtë hundës së babait.

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages