Ina, vogëlushja katër vjeçare dhe Sueli, vëllai i saj, me dy prindërit e sëmurë jetojnë në mjerim të plotë. - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Friday, February 1, 2019

Ina, vogëlushja katër vjeçare dhe Sueli, vëllai i saj, me dy prindërit e sëmurë jetojnë në mjerim të plotë.

Ina, vogëlushja katër vjeçare dhe Sueli, vëllai i saj, me dy prindërit e sëmurë jetojnë në mjerim të plotë.
Ajo çka duan është të flenë njëherë të ushqyer dhe në një strehë të ngrohtë, si në ëndrrat e tyre, si në përralla, si të tjerët, pa u dridhur nga i ftohti me barkun bosh.
Bashkë me pak dashuri dhe bujari, mund t’u bëjmë realitet ëndrrat e tyre të pafajshme.
🤝Bashkë mundemi t’u ndryshojmë jetën !
Zoti i bekoftë të gjithë Shqiptarët.
Ju lutem shpërndajeni postimin!
Kontakt : +355688089999
Për të gjithë ato që duan të dhurojnë :
Link i dhurimit Paypal ose Credit Card : https://ffn.al/en/donate-2/
Link i dhurimit GOFUNDME : https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal
FUNDJAVE NDRYSHE
NR I LLOGARISE - MONEDHA - IBAN
0011184027 - ALL - AL76202110130000000011184027
0021184027 - EUR - AL61202110130000000021184027
0031184027 - USD - AL46202110130000000031184027
SWIFT CODE - SGSBALTX
EMRI I BANKES - RAIFFEISEN BANK SHA
“Bamirësia nuk të varfëron”

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages