Gjest i madh! “Nuk dua të vd*es me para në bankë”, pronari i paguan shkollën fëmijëve te punëtorëve të tij - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Wednesday, February 6, 2019

Gjest i madh! “Nuk dua të vd*es me para në bankë”, pronari i paguan shkollën fëmijëve te punëtorëve të tij

Pronari nuk është figura më e pëlqyer për punëtorin, por ndryshon rasti nëse jemi duke folur për 80-vjeçarin Vinicio Bulla.
Vinicio është një binzesmen nga Caltrano, provincë e Italisë me rreth 2500 banorë dhe është pronar i kompanisë “Rivit Spa” me të cilën prodhon çelik special.
Çeliku i prodhuar nga kompania e Vinicios përdoret në platforma nafte në të gjithë botën.
Por, 80-vjeçari Vinicio ka vendosur që pasurinë e tij të mos e “ndryshkë” në banka.
Ai tha për Il Messaggero:
Nuk dua të vd*es me para në bankë. Dua të ndihmoj ata që kam pranë!”
Kështu, italiani u ka ofruar 150 punëtorëve të tij ndihmesë për pagesën e shkollimit të fëmijëve të tyre.


Me vendim të vetë Vinicios, pasuria e tij është ngrirë në bankë dhe ai paguan rreth 6600 euro në vit për shkollimin e çdo fëmije të punëtorëve të tij, duke nisur që nga çerdhja, kopshti e deri në universitet.
No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages