E hakoi sistemin e NASA-s, thotë se amerikanët kanë luftëanije në hapësirë - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Thursday, February 7, 2019

E hakoi sistemin e NASA-s, thotë se amerikanët kanë luftëanije në hapësirë

E hakoi sistemin e NASA-s, thotë se amerikanët kanë luftëanije në hapësirë

Një haker i cili u përball me një betejë ligjore dhjetëvjeçare, pasi dyshohet se u fut në kompjuterët e NASA-s, ka folur për atë që ka gjetur.

Gary McKinnon beson se ka gjetur dëshmi për një program të fshehtë amerikan të hapësirës i drejtuar nga NAVY.
Ai zbulon të gjitha në një intervistë të gjatë duke thënë:
“Unë vazhdova të kontrollojë për muaj dhe muaj. Arrita të gjejë dëshmi që Amerika ka luftanije në hapësirë

“Kam përdorur një program të quajtur Landsearch, i cili mund të kërkojë të gjitha skedarët dhe dosjet”, deklaroi.
“Kishte renditje dhe emra. Kishte tabela për ‘transferim material’ ndërmjet anijeve”, përfundoi hakeri.

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages