Definicioni VFAT - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Tuesday, February 26, 2019

Definicioni VFAT

Definicioni VFATVFAT Qëndron për "Tabelën e ndarjes së dosjeve virtuale". Sistemet e vjetruara të Windows (Windows ME dhe më parë) përdorën një sistem skedari të quajtur "FAT" ose "FAT32." Sistemi i skedarit është ajo që sistemi operativ përdor për të organizuar dhe për të hyrë në skedarët në hard drive. VFAT, prezantuar me Windows 95, ishte një përmirësim i sistemit të skedarit FAT bazë, duke lejuar që më shumë informata të ruhen për çdo skedar. Ndërsa sistemi i skedarit FAT mund të ruajë vetëm 8 shkronja për secilin emër të skedarit, VFAT lejon që emrat e skedarëve të mbajnë gjerësi deri në 255 karaktere. Personalisht, unë përdor fjalën VFAT për t'iu referuar madhësisë së maceve.

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages