Bamirësia nuk Varfëron - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Sunday, February 10, 2019

Bamirësia nuk Varfëron

Me korentin nëpër këmbë dhe barakën që rrezikon të shëmbet nga erërat , jeta e tre fëmijëve të familjes Laçi është në fije të perit.
Le të bëhemi të gjithë bashkë t’u ndryshojmë jetën 💪
Ajo që kërkojnë është vetëm nje dimër pak me i ngrohtë dhe të flenë të ngopur si të gjithë të tjerët.😪😪😪
Zoti i bekoftë të gjithë Shqiptarët
Ju lutem shpërndajeni postimin!
Kontakt : +355688089999
Për të gjithë ato që duan të dhurojnë :
Link i dhurimit Paypal ose Credit Card : https://ffn.al/en/donate-2/
Link i dhurimit GOFUNDME : https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal
FUNDJAVE NDRYSHE
NR I LLOGARISE - MONEDHA - IBAN
0011184027 - ALL - AL76202110130000000011184027
0021184027 - EUR - AL61202110130000000021184027
0031184027 - USD - AL46202110130000000031184027
SWIFT CODE - SGSBALTX
EMRI I BANKES - RAIFFEISEN BANK SHA
“Bamirësia nuk të varfëron”

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages