Tronditëse - Këto janë faktet që serbët trafikuan organe të shqiptarëve në luftë - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Thursday, January 31, 2019

Tronditëse - Këto janë faktet që serbët trafikuan organe të shqiptarëve në luftë

Krimet serbe
Një raport i hartuar nga antropologu i lartë i ICMP-së, për mjekësi ligjore, Dr. MarkSkinner, vë dyshime të bazuara se serbët kishin trafikuar organe të shqiptarëve, gjatë transportimit të tyre për në Serbi.
InDoks, ka siguruar raportin e Dr.Skinner, në të cilin,  përmenden 82 persona, të cilët ishin transportuar të gjallë deri në Serbi, ku të njëjtit më pas ishin varrosur me arkivole dhe qese të etiketuara në varrezat e Rashkës, Batanjicës dhe Petrovosellës.
Ekspertiza ka vërtetuar se këta trupa nuk ishin ekzekutuar me plumba, apo mbytur me mjete të tjera, vdekja e tyre është krejtësisht e një natyre tjetër, ka shkruar në raport Dr. Skinner, i cili potencon se në Batajnicë kishte 8 lokacione ku janë bërë këto zhvarrime.
Në mesin e këtyre viktimave, sipas këtij raporti, dyshohet se iu janë nxjerrë organet, kanë qenë 13 meshkuj, 14 femra dhe 9 fëmijë.

No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages