Video Vrasja e Policit dhe Grabitesit në istog Kujdes pamje të rënda - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Thursday, December 27, 2018

Video Vrasja e Policit dhe Grabitesit në istog Kujdes pamje të rënda

Kjo video është realizuar nga qytetarët që ishin në vendin e ngjarjes, aty shihen policët duke qëlluar me armë ndaj plaçkitësve të bankës që ishin të pajisur me armë të tipit AK-47,


No comments:

Post a Comment

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages