July 2018 - Technology today

Home Top Ad

PropellerAds

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Thursday, July 26, 2018

Tuesday, July 24, 2018

Download

July 24, 2018 0
Download Shkarko Shkarkimi mund të përdoret ose si një folje ose një emër. Si një folje, ajo i referohet procesit të marrjes së të dhënave...
Read more »

Monday, July 23, 2018

Dial-up

July 23, 2018 0
Thërrisni Dial-up i referohet një lidhjeje interneti që është krijuar duke përdorur një modem. Modemi lidh kompjuterin me linjat telefonike...
Read more »

Datagram

July 23, 2018 0
Datagram Datagrami është një kombinim i të dhënave të fjalëve dhe telegramit. Prandaj, është një mesazh që përmban të dhëna që dërgohen nga...
Read more »

Cookie

July 23, 2018 0
Një cookie është një sasi e vogël e të dhënave të krijuara nga një faqe interneti dhe e ruajtur nga shfletuesi juaj i internetit. Qëllimi i...
Read more »

Client

July 23, 2018 0
Client/klient Në botën reale, bizneset kanë klientë. Në botën e kompjuterëve, serverët kanë klientë. Arkitektura "klient-server" ...
Read more »

Broadband

July 23, 2018 0
Broadband Kjo i referohet transmetimit të të dhënave me shpejtësi të lartë në të cilën një kabllo e vetme mund të mbajë një sasi të madhe t...
Read more »

Botnet

July 23, 2018 0
Botnet Një botnet është një grup i kompjuterave që kontrollohen nga një burim i vetëm dhe të drejtuar programet dhe skriptet e lidhura me s...
Read more »

Bookmark

July 23, 2018 0
Një kujtesore është një shkurtore e ruajtur që drejton shfletuesin tënd në një faqe të veçantë. Ajo ruan titullin, URL-në dhe favicon të ...
Read more »

Avatar

July 23, 2018 0
Avatar Në përgjithësi, një avatar është mishërimi i një personi ose ideje. Sidoqoftë, në botën kompjuterike, një avatar i referohet posaçër...
Read more »

Post Bottom Ad

PropellerAds

Pages